Minimalistinis vienspalvis butas Sidnėjaus šiauriniuose paplūdimiuose

Kas čia gyvena : Sophie, personalo direktorė, jos vyras Deanas, „Grange Building & Construction“ direktorius ir savininkas; ir jų sūnūs, Ksavieras, 3; ir Maksas, 4 mėnesiai.

Namų stilius : Šis dvigubų plytų 1940 m. Dvipusis Sidnėjaus šiaurinis paplūdimys yra namai ir investicinis turtas Sofijai ir dekanui. Vykdydamas planus susieti gyvenamąsias erdves su šviesa, pirmasis aukštas virto saulės užpildytais namais, o nuomininkai užima aukštą.

Laiko juosta : Greita 12 savaičių statyba leido šeimai persikelti likus dviem dienoms iki Kalėdų.

Biudžetas : Deanas buvo projekto kūrėjas, tačiau Sophie ir Dean apskaičiavo, kad išlaidos bus apie 300 000 USD.

Grįžimas į ramų namą po džiovos darbo dienos yra puikus balansavimo būdas, sako namo savininkė Sophie. „Dekanui ir man reikia namų, kad jaustųsi kaip šventovė“, - sako ji. "Mums patinka, kad jis atrodo neužterštas ir švarus." Gali atrodyti optimistiškai, jei du jauni berniukai vilksis, tačiau sumanus dizainas, daug šviesos ir daug saugyklų suteikia toną jų namuose Sidnėjaus šiauriniuose paplūdimiuose.

Pirmame aukšte esantis butas yra Sophie ir Deano duplekso dalis, kurią jie įsigijo grįžę iš užsienyje dirbančio stinto. Pirkdami visą bloką, statybininkas Deanas pasiūlė įdomų šansą ateityje nuveikti ką nors ypatingo. „Pirkdami mes žinojome, kad turėsime laisvę daryti ką norime“, - sako dekanas. "Mes turime pirmame aukšte, kieme ir garažą pavertėme biuru. Man tai patinka." Ateityje iš viršutinio aukšto nuomos gali būti finansuojama antrojo etapo renovacija, kuri pavers abu butus vienais svajonių namais.

Valgomojo zonos „ Prestige Oak“ inžinerinės lentos iš „Preference Floors“ baltojo smėlio yra sunkus pasirinkimas užimtuose šeimos namuose. Išplečiamas stalas, pagamintas pagal užsakymą Balyje, yra papildytas „Dinosaur Designs“ ir „Hay“ dirbiniais, o „Penney & Bennett“ mėtymas iš „Urban Couture Design & Homewares“ prideda tekstūros. Meno kūrinys: Diono Horstmanso skulptūra (ant sienos). Marmuro skulptūra (ant stalo), autorius Stephenas Ormandy.

Prieš fotografuodami turtą, pora pasamdė Nathano Lesterio architektūros architektą Scottą Lesterį, kad patikrintų dvipusį ryšį ir padėtų jiems pergalvoti jo ateitį dviem gyvenimo etapais.

„Kai Scott atvyko į šį turtą, jis apibūdino jį kaip„ intravertą “, nes jis nekreipė dėmesio į išorę“, - sako Sophie. Scotto sprendimas buvo apversti grindų planą, kad gyvenamosios zonos būtų suderintos su šiaurės ir šiaurės rytų aspektais, miegamieji išdėstomi pietinėje pusėje. Funkcinės zonos - virtuvė, vonios kambarys ir skalbiniai - veikia kaip stuburas viduryje. Laikydamiesi pastato pėdsakų, sutaupysite pinigų, o tai naudinga atsižvelgiant į planus susigrąžinti viršutinį aukštą žemyn takeliu.

Prieškambaris Gausus menas linijuoja prieškambarį šioje atvirojo namo, virtuvės ir valgomojo erdvėje. Meno kūrinys: „ Cha-Cha“ spauda, ​​autorė Danielle Cross. Nešvarių piešinių serija iš 9 spaudinių, kurią pateikė „Miles Hall“, „Artbank“.

Pirmojo aukšto planas taip pat skirtas užpildyti namą šviesa, o tai yra didžiausias prioritetas, tuo pačiu suteikiant dvi gyvenamąsias zonas atviro plano erdvėje. „Manau, kad šeimos namuose tikrai svarbu turėti daugiau nei vieną gyvenamąją zoną“, - sako Sophie.

Virtuvė Virtuvė buvo apdorota kokybiškais „Miele“ ir „Fisher & Paykel“ prietaisais, kad patenkintų Deano ir Sophie meilę virimui. „Forstar Kitchens“ modernizuotas stalių dirbinys yra suporuotas su veidrodiniu splashbacku, o „Città“ kėdės sukuria valgymo zoną. „Zakkia“ vaza, indas ir indas „Minimalistas“. „Carlo“ vaza, „Clickon“ baldai. Dubenėlių ir salotų serveriai, „Dinosaur Designs“.

Gyvenamosios zonos centre kabo menininko Diono Horstmanso užsakyta skulptūra kaip dizaino mūza. „Tai tarsi žaibolaidis; neįtikėtina“, - sako Sophie. "Mes žinojome, kad tai bus vienas iš pagrindinių bruožų, todėl nusprendėme viską palikti labai baltą ir kartu naudoti matinės juodos spalvos elementus."

Išsami informacija "Mes tiesiog mėgstame turėti meną savo namuose. Mes nusprendėme pridėti savo turimus kūrinius išnuomodami keletą kūrinių iš" Artbank ". Man patinka, kaip galime tai pakeisti kiekvienais metais, jei norime - tai lankstus būdas mėgautis menu." Sophie, namų savininkė. Meno kūrinys: „Sly Radial“ spauda, ​​„Minimalistas“.

Tai žaisminga su baltomis sienomis, paryškintu apšvietimu ir kitais juodais spalvotais žvaigždės baldais. Balta virtuvė taip pat buvo suskaidyta su juodos spalvos lėlėmis. „Kai mes jį statėme, manėme, kad jis gali atrodyti labai akivaizdžiai, todėl nusprendėme ieškoti juodų sandėliukų ir vidinių skalbinių spintelių“, - sako Sophie. Dabar tai yra mėgstamiausia Deano namo dalis. "Aš myliu juodas spinteles. Dėl to ši darbo zona išnyksta", - sako jis.

Meno kūrinys Gyvenamosios zonos centre kabo menininko Diono Horstmanso užsakyta skulptūra kaip dizaino mūza. „Tai tarsi žaibolaidis; neįtikėtina“, - sako Sophie. "Mes žinojome, kad tai bus vienas pagrindinių bruožų, todėl nusprendėme viską palikti labai baltą ir kartu naudoti matinės juodos spalvos elementus."

Tai nėra vienintelis dizaino triukas žaidžiant. Pati virtuvė buvo išplėsta aptarnavimo skyriumi, kuris yra buvusios verandos srityje. „Kriauklė ir prietaisai yra paslėpti už antgalio sienos“, - sako Sophie. "Tai reiškia, kad nematote visų funkcinių virtuvės aspektų ar prietaisų netvarkos."

Gyvenimas Gyvenamosiose vietose dominuoja juoda, balta ir pilka spalvos. „Mes laikėmės paprasto, kad laikui bėgant galėtume pakeisti meną ar pridėti gėlių, kad pakeistume erdvės pojūtį“, - sako Sophie. Turėti dvi gyvenamąsias zonas bute yra premija, priduria ji. "Ten yra vaikų zona, kur yra žaislai ir televizorius. Tada yra mano sritis, be televizoriaus ir su vaizdu į balkoną". „Cavalier Bremworth“ kilimas, padengtas „Design Twins“ genties namų „Florence“ kilimėliu, apibūdina šeimos gyvenamąją zoną. Pagal „Nord Sleipner“ antklodę, Luumo. „Tally“ apvali pagalvėlė, šios sienos. Oyoy 'hopi' pagalvėlė, Luumo. Viena kita „sankirtos“ pagalvėlė, „Urban Couture“ dizainas ir namų apyvokos reikmenys.

Dekanas pradėjo statyti kitą dieną po to, kai išsikraustė nuomininkai, likus vos 12 savaičių iki Kalėdų - Sophie termino pabaigos. „Manęs vis klausdavo:„ Kada mes judame? “, - sako dekanas. „Tai buvo labai lengva“, - sako jis ir klientas, ir statytojas. „Nebuvo sėdima laukiant sprendimo - viskas tekėjo greitai“. Dirbdamas visą parą, jis laikėsi galutinio termino, kuriam liko dvi dienos.

Pagrindinio miegamojo „ Cavalier Bremworth“ kilimas pabrėžia miegamojo tekstūrą. Juodi „Eglo“ žibintai pakabina lovą, pasipuošę Džersio kompanijos drobėmis ir pagalvėlėmis iš „Città“ ir „Urban Couture Design & Homewares“. Saulės kambarys, esantis prie pagrindinio miegamojo, buvo tobulas kaip vaikų darželis, o Maksas buvo mažas, tačiau dabar yra biuro patalpa. Naktinis staliukas, „Smithmade“. Tomo Dixono žvakė, aštuoniolika dešimt. Megztas mesti ir „Ferm Living“ „Sekcijos“ kilimėliai, „Urban Couture“ dizainas ir namų apyvokos reikmenys. Oyoy Pouf, Luumo. Mediniai žaislai ir „Kate & Kate“ antklodė kūdikiams, „Kido“ parduotuvė.

Dvipusis ryšys reiškė, kad jiems reikėjo atlikti pilną DA (kūrimo programa), todėl prireikė privatumo ekranų ir papildomos medžiagos, kad atitiktų ugnies kodus. Grindų plano atvėrimas žemutinėje dalyje taip pat reiškė, kad plytų mūro viršuje palaikymui reikėjo daug konstrukcinio plieno. „Norėjau, kad viskas būtų švaru be pertvarų, todėl aš turėjau nuleisti lubas gyvenamosiose vietose iki 2500 mm, kad kompensuotų plieną“, - sako dekanas. "Tai buvo kompromisas".

Sėdėjimo zona Dvi gyvenamosios zonos užtikrina ramybę ir ramybę užimtuose šeimos namuose. Televizijos kambaryje Deanas žaidžia su sūnumis Xavier ir Maxu ant avikailio kilimėlio. Paletė yra minimali ir rafinuota, o vien užuolaidos siūlo privatumą ir filtruojamą šviesą. Pagalvėlė, šios sienos. Vazos, dinozaurų dizainas. Juodoji dėžutė, Šienas.

Biudžetas buvo subalansuotas ir dėmesys sutelktas į tai, ką jie iš tikrųjų vertino. „Norėjome renovaciją finansuoti iš savo santaupų, todėl turėjome įsitikinti, kad ji nebuvo pernelyg ekstravagantiška“, - sako Sophie. "Mums iš anksto buvo aišku, apie ką mes spurgsime ir ką ketinsime taupyti. Vienas iš dalykų, kuriuos sutaupėme, buvo vonios kambarys. Tai reiškė, kad mes galime virtuvėje eiti dideli."

Vonios kambarys Pora sugebėjo daug tilpti į mažą vonios kambarį, išlaikydami paprastus dalykus, kad subalansuotų savo biudžetą. „Mes viską nupiešėme purškiamais dažais ant grindų“, - sako Sophie. "Tai padarius, tapo aišku, kad galime padaryti šią nedidelę šlapią patalpą iš vienos pusės - dušą ir vonią vienas šalia kito su juostine kanalizacija išilgai visos pusės. Nors tai maža, mes sugebėjome įrengti daug “. Rankšluosčiai, Lovos rankšluosčiai. Vonios ir kriauklės, vonios reikmenų namas. „Tapware“, „Phoenix Tapware“.

Išmoktos pamokos "Prieš pradėdami darbą, kruopščiai planavome biudžetą. Buvo gera iš anksto susitarti, kur išleisti mažiau ir kur daugiau investuoti. Vonios kambaryje ir miegamuosiuose mes eidavome pagrindus, kad galėtume daugiau investuoti į virtuvę su dideliais kiekiais. - Kokybės staliai, apdaila ir prietaisai. Tai mums pasitarnavo gerai “, - sako Sophie.

Balkonas Panašu, kad terasa praplečia gyvenamąją erdvę lauke, o stiklinės tvoros suteikia galimybę netrukdomą vaizdą iš vidaus. Deanas padarė vertikalius šviesos filtravimo ekranus, kad atitiktų privatumo reikalavimus. Jennifer + Smith pagalvėlės, gyvenimo interjeras. Kavos staliukas, Laisvė. Butelis ir taurės, šienas.

Peržiūrėkite daugiau Deano darbo „Grange Building and Construction“ ir susisiekite su Nathan Lester Architecture architektu .

Žymės:  Miegamieji Renovacija Virtuvės 

Įdomios Straipsniai

add