Bendri poilsio namai Noosa nacionaliniame parke

Atrodo, kad naujas namas yra atogrąžų miškai, esantis Noosoje, Kvinslendo Saulėtekio pakrantėje esančio nacionalinio parko pakraštyje. Tačiau po juodai dažytu medienos apvalkalu slypi devintojo dešimtmečio pradžios dizainas, kurį neseniai išsamiai atnaujino Melburne įsikūrusi interjero dizaino įmonė „Mim Design“.

Apdorotas, beicuotas kietmedžio apdaila sujungia namą su jo atogrąžų miškų apylinkėmis. Po to, kai apatinė dalis buvo paversta kasdienine gyvenamąja zona, namas dabar siūlo tris ramesnių, patogių erdvių lygius.

Taip pat iš Melburno yra dvi šeimos, kurioms tai priklauso. Lizie Clifton-Findlay, jos vyras Rowan Findlay ir jų vaikai (13 metų Jasper ir 11 metų Luella) atostogauja namuose kartu su Lizie seserimi Nicci Clifton ir partneriu Andrew Richey bei jų atžalomis (11 metų Hugo ir Mila). devyni). „Seserys yra neatsiejamos, tačiau išplėstinė šeima atostogaudama džiaugiasi turėdama savo erdvę“, - sako „Mim“ projekto vadovas Miriam Fanning. "Namui reikėjo papildomo miegamojo, bet ir naujos gyvybės nuomos."

Kitą išvyką laukia banglentė. Naujos kalkinės ąžuolo grindys ir taškuotos gumos sienų plokštės nustato nenuoseklų pakrančių toną. Demonstracinė lentyna iš „CDK Stone“ pilkojo kalkakmenio „Portsea“.

„Mes su Mimu dirbome daugelyje projektų“, - sako patyrusi renovatorė Lizie. "Šis buvo kitoks, nes derino medžių ir jūros vaizdus." Tai vingiuotu keliu, kurį lydi tanki augmenija ir skulptūriniai delnai. Į trijų lygių namus galima patekti per medinę lentą iš gatvės; Yra automobilių stovėjimo aikštelė gale - kartu su bendru baseinu ir teniso kortais.

Virėjai ir svečiai mėgaujasi sodria delnų ir paparčių vinjetėmis. Benchtops Portsea pilkame kalkakmenyje iš CDK akmens.

„Mim Design“ ne tik apibrėžė naujus langus, balkonus, stoglangius ir apmušalus, bet ir pertvarkė interjerus. Anksčiau pagrindinis įėjimas buvo priekyje, o virtuvė - namo centre, neturėjo tiesioginio ryšio su lauke. „Projekte nebuvo atkreiptas dėmesys į vietą ir didingus atogrąžų miškus“, - sako Miriam, atkreipdamas dėmesį į didelius, blizgančius delnus ir turtingą podirvį. Driežai, medžių varlės ir vietiniai paukščiai pleiskanoja miško paklotėje, nes išsiliejusi šviesa filtruojasi per masyvius palmių šonus.

Atogrąžų miškai yra nuolat besikeičiančios šios dosnios atviros erdvės fonas. „Formos“ pietų stalas, pagamintas iš „Normann Copenhagen“. Kėdės, iš Žaliosios katedros.

Dideli apvynioti langai natūraliai įrėmina gamtą. Sofa, vaza ir akmens indas, visi iš „Coastal Living“.

Dideli nauji vaizdiniai langai reiškia, kad šiuo augalo ir gyvūno gyvenimu dabar galima mėgautis. Perkeltas į šoną, prie lauko durų esantis lentos takas skatina lankytojus palikti viską už nugaros ir patekti į atpalaiduojantį prieglobstį. Užuot matę visus, kai tik peržengsite slenkstį, yra „kvėpavimo erdvė“ įėjimo vestibiulyje, kuris sukuria lūkesčius. „Mes norėjome sukurti„ kelionę “į namus ir per juos, o ne viską atskleisti iš karto“, - sako Miriam.

Funkcinis pagrindinės gyvenamosios zonos kampas. Veidrodis ir plantažas iš „Coastal Living“. Išmatos, iš Didžiosios Danės.

Įėjimas ir priešinga laiptų esmė atskiria virtuvės ir valgomojo erdves nuo svetainės. Didelės stiklinės durys nuo grindų iki lubų abiejose vietose sujungiamos su apvyniotais, stiklu įrėmintais balkonais. „Kur bepasirinksite sėdėti, jūsų akys atkreipia dėmesį į atogrąžų miškus“, - sako Miriam, kuris taip pat pertvarkė namo apatinę dalį į žiniasklaidos / rumpus kambarį vaikams.

Priešais studijų kampą gyvenamajame kambaryje, įmontuoti krėslai padaro šią jaukią vietą pasivaikščioti.

Virtuvė yra turtinga masto, skirta sutvarkyti visą namą. Čia yra plati centrinė sala ir talpūs įmontuoti staliai. Stiklinė užuolaidos leidžia žmonėms, ruošiantiems maistą, būti tokiems pat ryšiams su mišku, kaip ir poilsiaujantiems lauko foteliuose, - sako Lizie. - Visi mėgsta stovėti aplink virtuvę ar išsilieti į terasą. Kai stumdomos durys atsukamos atgal, jaučiatės tarsi turėtumėte koją abiejose stovyklose “.

Milžiniškos dramblio ausies (Alocasia macrorrhizos) žalumynai viename iš dviejų pagrindinių užpildytų kambarių groja masteliu.

Modernizuotuose namuose dabar yra keturi pirmo aukšto miegamieji, įskaitant du elektros tinklus su ensuitsu, šiek tiek praplečiant pėdsaką. Kiekvienas vonios kambarys taip pat buvo atnaujintas, tačiau ramiai, atsižvelgiant į praktiškumą. „Šeimos nori banglentininkų, todėl smėlis ir druska reguliariai randa kelią į namus“, - sako Miriam. Povandeniniam mirkymui vaikų vonioje buvo įrengta didelė laisvai stovinti vonia.

Pro svirno stiliaus stumdomas duris dešinėje yra pagrindinis vonios kambarys, kur vertikaliai klojamos klasikinės baltos metro plytelės, kad būtų galima atremti palmių kamienus.

Dėl to, kad antakiai išorėje suteikia stiprią spalvą, „Mim Design“ išlaikė interjero paletę gana neutralią. Pilkos ir žydros spalvos drobės ant lovų ir iš žolelių kaulais dekoruotų kilimėlių susidoroja su bet kokiu smėliu. Žiemą megztiniai išmetami, o lango sėdynės abiejose židinio pusėse tampa geidžiamomis dėmėmis, todėl nuosavybė ištisus metus gali būti naudojama kaip pieštukas.

„Šie namai turi labiausiai raminančią atmosferą“, - sako Lizie. "Minute, kurią įvesite, jūs tiesiog norite atsidusti".

Namą galima išsinuomoti tam tikru metų laiku; išsamesnės informacijos ieškokite noosaluxuryholidays.com.au

Žymės:  Virtuvė Vaikų kambariai Renovacija 

Įdomios Straipsniai

add