Prieš ir po: pertvarkant virtuvę labai mažu biudžetu

Nors daugeliui tai gali būti beprasmiška, aš mėgstu dirbti su ribotais biudžetais ir mažomis erdvėmis, todėl reikia daugiau pasistengti, norint pasinaudoti kiekvienu euru ir kiekvienu centimetru, ir būtent to jie ir pasiekė „Três“ studijoje, pertvarkydami šią paplūdimio buto virtuvę. .

Užsakovai norėjo pertvarkyti savo buto virtuvę, nes, kaip matote iš nuotraukų, ji jau buvo labai pasenusi, tačiau kadangi tai yra antroji gyvenamoji vieta, jie norėjo išleisti kuo mažiau lėšų, todėl architektai turėjo nustatyti svarbiausių daiktų prioritetą ir palikti nebrangus ateičiai.

Nuspręsta, kad svarbiausia buvo pakeisti virtuvės paskirstymą, kad būtų daugiau erdvės ir natūralaus apšvietimo, pasinaudojant gretima galerija, taip pat atnaujinti baldus, kurie jau buvo pasenę. Prietaisai nusprendė išlaikyti beveik visus juos, kad atitiktų biudžetą, tačiau pakeisdami vietą, kad virtuvė būtų funkcionalesnė.

Naujajame paskirstyme šaldytuvas yra kitoje pusėje, prie įėjimo sienos, kartu su laikymo kolonėle, orkaite ir mikrobangų krosnele bei darbastaliu, leidžiančiu virimo vietą ir kriauklę išlaisvinti iš aukštų spintelių į sukurkite didesnį erdvės pojūtį.

Kur anksčiau buvo galerija, dabar mes vis dar turime virtuvę su baru, kuris pasukamas baigti skalbimo mašinoje. Aš įsivaizduoju, kad kaitlentė šioje srityje eina ne šiaip sau dėl skalbimo mašinos, kuri yra pakraunama iš viršaus.

Šiuo atveju, manau, nebūtų buvę blogai pakeisti jį į priekinį pakrovimą - yra naujų, už labai mažai pinigų - kad būtų galima sukomplektuoti virtuvę ar net pakeisti vamzdžius, kad paslėptumėte jį priekiniame kampe, bet aš suprantu, kad kai biudžetas neduoda, neduoda.

Dėl tos pačios ekonominės priežasties plytelės šioje virtuvės vietoje nebuvo iškeltos į viršų, bet suformuotas cokolis su viršutine dalimi. Tai neatrodo kaip blogas sprendimas, nes paliekama vietos dekoratyvinėms detalėms, tokioms kaip laikrodis ar vinilis, ar net lentos plotas, kur užrašyti receptus.

Nors matote, kad šiai renovuotai virtuvei, kurios biudžetas labai mažas, vis dar reikia gyventi, manau, kad „Três Studio“ architektų reforma buvo sėkminga. Jie ne tik apsiribojo baldų keitimu į modernesnius, bet ir išsprendė problemas, kurias turėjo virtuvė, ir pavertė juos kur kas malonesne ir funkcionalesne erdve.

Daugiau informacijos „Três Studio“ „Decoesferoje“ prieš ir po: mažą Londono virtuvę palieka 60-tieji metai

Žymės:  Dekoravimas Virtuvės Miegamieji 

Įdomios Straipsniai

add