Federacijos namas Queens parke dabar yra atviri šeimos namai

Kas čia gyvena : Ariana La Tessa, jos vyras Estebanas, fotografas; jų dukra 19 mėnesių Florencia ir kokerspanielis Luca.

Namų stilius : Federacijos epochos atskiras kotedžas, kuris buvo atimtas iki kaulų ir atstatytas į šeimos namą, kuriame yra keturi miegamieji - vienas iš jų šiuo metu yra tyrimas - ir 2, 5 vonios kambario.

Laiko juosta : Renovacija planavo aštuonis mėnesius, o pastatyti prireikė devynių mėnesių.

Besiūliai. Tai yra žodis, kurį Ariana La Tessa ir architektas Jeremy Bull naudoja apibūdindami Ariana ir jos vyro Estebano namo Sidnėjaus Queens parke atnaujinimo procesą. Tai taip pat puikus paties namo aprašymas. Dėl nuostabių neutralių tonų, integruotų stalių ir protingos konfigūracijos aišku, kad visos paskutinės dizaino detalės buvo apgalvotos ir išspręstos.

Šeima Ariana ir jos vyras Estebanas su vaikais Florencia ir Luca pasveikina jus jų namuose.

Projekto sėkmės raktas - ir tą, kurį sunkiausia atkartoti - yra kūrybinė užsakovo, architekto ir statytojo partnerystė. „Iš pradžių aš buvau taip įsijautęs į medžiagų ir paletės tyrinėjimą, tačiau iš proto suprantu, kad svarbiausia proceso dalis yra namų darbai, norint rasti tinkamą architektą ir statybininką“, - sako Ariana.

Virtuvė „Norėjome paviršiaus, kuris atitiktų laiko išbandymą“, - sako atnaujinto Oregono pietų stalo, kuris yra ir maisto paruošimo vieta, savininkė Ariana. Medienos viršutinę dalį pagamino „Beachwood“ su oru pilka spalva, kad tiktų carrara marmuro suolas ir pilkos beržo faneros kabinetai. „Kiki“ foteliai iš „MCM House“ formuoja švarias linijas. Ilgas langas žvelgia į gausybę žalumos. „Keramikės“ kolekcijos vazos, „West Elm“.

„Nepaisant to, kad anksčiau nebendradarbiavome“, - sako architektas Jeremy Bull iš „Alexander & Co“ ir statytojas Scotas Fairweatheris iš „Fairweather Constructions“, „jie abu turėjo stiprius bendravimo įgūdžius ir panašią darbo etiką, todėl projektas vyko sklandžiai“.

Gyvenamosios zonos „ Ariana“ ir „Estebanas“ dėmesį sutelkė į natūralias medžiagas ir tekstūras, naudodamos odinę anilino sofą ir marmurinį kavos staliuką iš „Spence“ ir „Lyda“, pora rotango Miniformų „Kolonijos“ kėdžių iš „Cafe Culture + Insitu“ ir tekstilės meno dirbinius iš Tracey Deep ir „Little Dandelion“. . „Africanologie“ vintažinių „Makenge“ krepšelių trijulė sudaro meninę ekspoziciją ir kontrastuoja su lygiomis „Eterno“ grindų lentomis Ardesijoje iš „Tongue N Groove“. „Simetrijos“ objektas ir cinamono tešlos pagalvė, „West Elm“.

Po šešių mėnesių kartu ieškodami savo pirmųjų namų, Ariana ir Estebanas rado pusiau atskirą kotedžą ir persikėlė į savo naujus namus, padengdami baltų dažų sluoksnį, kad padengtų ankstesnio savininko pageidavimus dėl pagrindinių spalvų.

Gyvenamasis plotas „Stalių dirbiniai ir lubų detalės suteikia erdvei kokybės ir tikslo pojūtį“, - sako Ariana.

Kiek daugiau nei po metų Ariana pardavė verslą, kurį buvo įkūrusi prieš devynerius metus, ir pora sužinojo, kad laukiasi kūdikio. „Tai davė man terminą“, - sako Ariana. "Aš norėjau bent jau pradėti statytis dar negimus mūsų dukrai."

Gyvenamasis plotas Gyvenamojoje zonoje lenktas betoninis cokolis veikia kaip skaidiklis tarp atviro plano virtuvės ir gyvenamosios erdvės, sankryžoje yra židinys. Visa AV įranga yra paslėpta pritaikytuose staliuose, taigi, užuot akcentuodamas televizorių, centų vertę turi Tracey Deep skulptūrinis gabalas.

Apžvalga „Alexander & Co“ buvo skirta gana minimaliam interjerui su minkšta išplautų medžių, pilkų ir baltų spalvų palete. Norėjimas atviresnio išdėstymo reiškė pirminio grindų plano perdirbimą. Pirmame aukšte liko tik fasadas ir priekinis miegamasis (dabar tyrimas), o likusi erdvė buvo sukonfigūruota į vonios kambarį ir skalbinius, naujai išdėstytus laiptus ir atviro plano virtuvę bei gyvenamąją zoną gale.

Detalė „West Elm“ vazų briaunoti kraštai kontrastuoja su subtiliomis „Hannah Quinlivan“ meno kūrinių linijomis.

Virtuvėje ilgas ir gilus, marmuru plakiruotas suolas sėdi prie sienos, o prietaisai paslėpti už pasirinktinių stalių. Plieniniais rėmais išdėstyti langai įrėmina vaizdą į gyvą vertikalų sodą, dėl kurio siauros erdvės erdvės atrodo plačiau.

Lauke „Mes norėjome, kad išorė būtų gyvenamojo ploto prailginimas“, - sako Ariana iš užpakalinio denio. Plieniniais rėmais sulankstomi langai atlenkiami, kad būtų galima patekti į linksmą vietą. „Pedrali“ kėdės iš „Cafe Culture + Insitu“ atspindi švarias interjero linijas.

Apmąstytos detalės visame name taip pat prisideda prie erdvės suvokimo. Per daug pakeltos priekinės durys pasukamos taip, kad atsisėstų atsitrenkus į sieną, o kitos vidaus durys įstumiamos į sienos kišenes, kad jos „išnyktų“.

Ryški idėja Pakabinamos skydinės žaliuzės Florencia kambaryje leidžia jas visiškai užtemdyti per dieną, ir jos tinka paprastam kambario stiliui.

Viršutiniame aukšte yra pagrindinis apartamentų kambarys, „Florencia“ miegamasis, kitas vonios kambarys ir trečiasis miegamasis su 11 metrų sienine lubų aukščio spintele, einančia iš koridoriaus į pagrindinį miegamąjį. „Kurdamas šeimą santykinai mažoje erdvėje, stengiuosi įtraukti kuo daugiau saugyklos vietų ir padaryti ją kuo mažiau nematomą“, - sako Jeremy.

Kerrie Brown“ lauko pagalvėlės minkština tvirtą ąžuolo sėdynę. Raudonojo kedro denis buvo apdorotas Cutek 'CD50' aliejumi pilkoje rūke.

Pastatymas pradėtas 2015 m. Vasario mėn., Likus vos kelioms savaitėms iki Florencia atvykimo. „Jeremy žinojo, kad aš nebūsiu už galvos, kad priimčiau sprendimus su naujagimiu, todėl mes kiekvieną detalę nurodėme iš anksto, pradedant matuoti skiedinį tarp skalbinių plytelių“, - sako Ariana.

Prieškambaris Po lango sėdyne yra paslėpta saugykla, taip pat prieškambaryje yra ilga spintelių siena. „Tai, kad visuose namuose nebuvo nė vienos spintelės, visada kėlė iššūkių“, - sako Ariana. "Dabar turime daugiau spintelių, nei žinome, ką su jais daryti!"

Po devynių mėnesių šeima persikėlė ir pradėjo baldų ir meno sluoksniavimo procesą. „Mes stengiamės sukelti susidomėjimą per tekstūrą, o ne per spalvas“, - sako Ariana. Neutralumą erdvėje padidina metalinės detalės, įskaitant žalvarinius laiptų turėklų laikiklius, kuriuos Ariana sukūrė pagal savo dizainą, ir vario tonuotus čiaupus vonios kambariuose. Šeimos dizainas pakeitė pasaulį.

Pagrindinis miegamasis Iš langų matyti vaizdas į medį, o lubų aukščio užtvaros vakare sukuria kokoną primenančią atmosferą. Kryžminio pagrindo vaza ir dryžuotas kutu mėtymas, „West Elm“.

„Senas namas nebuvo suderinamas su tuo, kaip mes gyvename, ir mes jame niekada nesijautėme jaukiai“, - sako Ariana. "Jeremy sugebėjimas maksimaliai padidinti kiekvieną colio plotą visiškai pakeitė tai, kaip jaučiamės būdami savo namuose". Kita vertus, Jeremy suteikia kreditą savo klientui. „Ariana turi nuostabią, menišką akį ir rafinuotą skonį“, - sako Jeremy. "Erdvė yra elegantiška ir subtili ir atspindi tai, kaip mes dirbome su ja".

Vonios kambarys Viršutiniame vonios kambaryje buvo pastatyta maža, bet gili vonia, naudojant didelio formato pilkas plyteles iš „TeraNova“ plytelių. „Brodware“ „City Stik“ tapetai rožiniame aukse sušildo minkštą pilką paletę. Rankšluostis, Vakarų guoba.

Skalbykla "Mūsų architektas Jeremy pasiūlė durų tarp miltelinių patalpų ir skalbinių atveju naudoti kietą ąžuolą, o ne fanerą, jei mes jį numušėme, nešdami skalbinių krepšius ir dulkių siurblį", - sako Ariana. "Mes labai vertinome jo dėmesį detalėms." Rankšluostis, Vakarų guoba.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Alexander & Co“, apsilankykite svetainėje „Alexander & Co“. El. Pašto statytojas Scotas Fairweatheris iš „Fairweather Constructions“ adresu Sineado Ambrose'o pagalba ir stilistika.

Žymės:  Vaikų kambariai Dekoravimas Saln 

Įdomios Straipsniai

add