Penny ir Andrew atnaujinta Edvardo namo renovacija

Kai Penny Cohen, mados prekės ženklo „Skin and Threads“ įkūrėja ir įkūrėja, ir jos vyras Andrew nusipirko jų namą, jis buvo geros būklės. Tai buvo atlikta dalinė renovacija maždaug prieš 10 metų iki jų pirkimo. „Tai buvo labai naudinga, bet tikrai reikėjo meilės“, - sako Penny.

Jų architektui duota užduotis buvo pertvarkyti vieno aukšto, dvipusį Edvardo namą, pastatytą maždaug praėjusio amžiaus sandūroje. Penny norėjo prižiūrėti tris miegamuosius, tačiau pridėjo antrą vonios kambarį. Ji taip pat norėjo prisijungti prie gyvenamosios ir virtuvės zonų, nes pirkimo metu jos buvo atskiros.

Peržiūrėti „GalleryPenny“ šviežią Edvardo namo renovaciją

Derinant gyvenamąsias zonas

Prieš renovaciją svetainė ir virtuvė buvo atskiruose kambariuose, atskirose namo dalyse. „Su mažais vaikais tai nebuvo idealu, todėl buvo svarbu suderinti šias dvi funkcijas“, - sako Penny.

Pora norėjo sukurti atviro plano gyvenamąją zoną, tenkinančią jų poreikius: laiką šeimoje ir linksmas. Didžiausia problema sukūrė funkciją, kuria ji šiandien labiausiai didžiuojasi, - architekto Demie Manolas suprojektuotas stalių blokas. Vienetas įvynioja iš prieškambario į gyvenamąją zoną. „Tai suteikia kambariui daug šilumos, be to, palengvina sklandų perėjimą iš pradinės namo dalies į naują“, - sako Penny.

Kitas svarbus pokytis gyvenamajame kambaryje buvo pridėti tris pilno aukščio stumdomas duris. Durys leidžia šiauriniu aspektu užlieti teritoriją natūralia šviesa.

Virtuvės perdaryti

PRIEŠ IR PO : Norėdami sumontuoti viso aukščio virtuvės spinteles, reikėjo pašalinti nenušviestas plytų sienas ir originalų židinio dūmtakį. Norėdami suskaidyti baltą virtuvės plotą, virš salos suolelio buvo įrengta ilga, juoda pakabinama šviesa iš „Light Project“. Esamos pušies lentos buvo nuimtos atgal ir kalkinamos, kad būtų minkštas vaizdas. Nuotrauka (dešinėje): Alicia Taylor

Virtuvė buvo visiškai pertvarkyta. Seni kabinetai buvo pašalinti ir pakeisti, pridėta daug vietos suoleliams ir saugyklų. Viršutinės sienos spintelės užtikrina, kad yra vietos daiktams, kurie nenaudojami kiekvieną dieną, bet kuriems reikia kažkur gyventi.

Norėdami padidinti apšvietimą kambaryje, kabinetai buvo nudažyti „Dulux“ natūralia balta spalva ir buvo sumontuotas veidrodinis užraktas. Grynai balti „Caesarstone“ suoliukai išlaikė erdvę aiškų. „Mano stilius yra labai švarus ir šviežias“, - sako Penny. „Dėl sunkaus gyvenimo mūsų namuose malonu jaustis atsipalaidavusiam - neužtikrintam netvarkos ir natūralios šviesos krūvos“.

Nauja pramogų zona lauke / lauke

PRIEŠ IR PO : Lauko zonoje buvo plytų jūra ir keli krūmai, mažai jungęsi iš vidaus ir lauko. Dabar šeima turi puikią pramogų zoną lauke. Nuotrauka (dešinėje): Alicia Taylor

Kad atitiktų pertvarkytą virtuvę ir gyvenamąją erdvę, kieme taip pat buvo atliktas kapitalinis remontas. „Kadangi mums patinka linksmintis, aš labai norėjau vidaus ir lauko zonos. Atidarius tris pilno aukščio stumdomas duris, būtent to ir gauname“, - sako Penny.

Panašiai kaip patalpose, sandėliuoti reikėjo ir lauke. Į terasą buvo įdėta suolelio su neslėpta vieta viduje. „Sandėliavimas šiuose namuose buvo būtinas“, - sako Penny. Kad zona atitiktų interjero išvaizdą ir pojūtį, buvo naudojama panaši spalvų paletė.

Pilkos spalvos pagalvėlės suteikia jaukumo, o juodas apdailos akcentas ant sienos sienos nurodo virš virtuvės suole esančią pakabinamą šviesą. Vaikams draugiškas juodųjų butų paklotas su aiškia apdaila pakeitė plytų tinklelį, kuris buvo naudojamas tiesiant šią zoną. „Man labai patinka linksmintis namuose, o vidaus ir lauko srautas tarp svetainės ir kiemo mums tikrai tinka“, - sako Penny.

Pradedant nuo nulio vonios kambaryje

PRIEŠ IR PO : Originalus vonios kambarys buvo funkcionalus, tačiau buvusioje būsenoje jis nedavė daug džiaugsmo ar atsipalaidavimo. Dabar „Reece“ „Mizu Soaker“ vonia suteikia labai reikalingos prabangos įspūdį. Nuotrauka (dešinėje): Alicia Taylor

Vonios kambarys buvo visiškai pertvarkytas. „To reikėjo!“ - sako Penny. Visi pagrindiniai elementai buvo pašalinti, įskaitant gremėzdišką prabangą ir nepraktišką dušo užuolaidą. Savo vietoje Penny sumontavo naują įmontuotą vonią su kombinuotu dušu.

Stiklinis ekranas erdvę išlaikė lengvą ir erdvią, o mažos, baltos mozaikos plytelės iš „Classic Ceramics“ pakeitė didesnes, neryškias kvadratines atmainas. Praktiškai dušo maišytuvas buvo sumontuotas priešingame vonios gale, kad būtų patogiau naudotis dušo kabina.

Miegamojo meilė

Būtent tada, kai Penny įžengė į pagrindinį miegamąjį, pirmą kartą apžiūrėjusi nekilnojamąjį turtą, ji pasakė savo vyrui: „Tai viskas!“ Penny sako: „Aš labai jaučiu„ žarnyno jausmą “žmogų tiek gyvenime, tiek Žinoma, perkant namus. “Nuo tada pagrindiniai miegamojo pakeitimai buvo įmontuotų chalatų pašalinimas.

„Mes juos pakeitėme į žemai gulinčią faneruotę, kuri labai atvėrė kambarį“, - sako Penny. Švelnumas prideda tekstūros, tačiau leidžia šviesą patekti į erdvę, o kalkėmis nuplautos grindys suteikia neutralų „Scandi“ išvaizdos foną

Apskritai Penny mėgavosi renovacija savo namuose. „Taip, ji patiria stresą patiriančių momentų, bet kažkas yra kurti ir kurti yra mano prigimtis“, - sako ji.

Žymės:  Miegamieji Renovacija Kelionės namuose 

Įdomios Straipsniai

add