Šie atnaujinti namai yra tropinio kurorto stiliaus prieglobstis

Kas čia gyvena : Melissa Bonney, interjero ir statybų verslo „The Designory“ direktorė; jos vyras Brendonas Botas, „B2 Construction“ savininkas; jų vaikai Bella, 15; Liv, 13; ir 4 metų Nixonas bei šeimos šuo Loki.

Projektas : apleisto namo renovacija „iš viršaus į apačią“, todėl šešių namų, trijų vonios kambarių, namas su baseinu.

Laiko juosta : Projektas užtruko šešis mėnesius, įskaitant septynias planavimo ir patvirtinimo savaites, be to, daug papildomų valandų naktimis ir savaitgaliais.

Biudžetas : „Kaip statytojas ir projektuotojas sugebėjome pastatyti ekonomiškiau nei dauguma“, - sako Melissa. „Kliento išlaidos būtų buvusios maždaug 1, 2 milijono USD“.

„Atnaujintojo malonumas“ iš tikrųjų yra teigiamas dalykas šeimai, kurioje yra statybininkas ir interjero dizaineris, todėl Melissa Bonney iš „Theoryory“ ir jos vyras Brendonas Butas iš „B2 Construction“ sureagavo greitai, kai rado šį negyvenamą, tamsų ir pasenusį namą, kuriame yra daug. mažų kambarių, įskaitant dvi atskiras virtuves.

Įvažiavimas Plonas suoliukas papildo baltą juostą įvažiavimo linija.

Jie suprojektavo namus savo šeimai, kuriuose yra erdvės asmenims ir daug vietos susiburti kartu su šeima ar su draugais. „Štai kas yra namo projektavimas - sukurti erdvę, kuri rezonuotų su ten gyvenančiais žmonėmis ir leistų jiems sklandžiai veikti“, - sako Melissa.

Gyvenamasis plotas Pliušinė „Coco Republic“ sofa „Nirvana“ sukuria jaukią kampelį šalia „Aether“ židinio, kurį sukūrė „Aurora Suspended Fires“. Stiklo durys „The Design Hunter“.

Melissos ir Brendono norų sąrašas :
+ Atogrąžų jausmas "Mes tikrai norėjome sukurti tą jausmą, kurį gausite atostogaudami. Pagrindinis dėmesys buvo skiriamas tropinio kurorto stiliaus namui."
+ Saulės šviesa "Šviesa buvo vienas iš mūsų prioritetų, nes namai buvo tokie tamsūs".
+ Antras gyvenamasis plotas "Mes esame mišri šeima, kurioje gyvena paaugliai ir mažas vaikas, todėl mums reikia kelių gyvenamųjų zonų."
+ Puiki virtuvė „Kadangi mes labai norime, kad virtuvė būtų pagrindinė gyvenamųjų ir lauko zonų dalis“.

Natūralaus amerikietiško juodo riešuto medienos stalviršį subalansuoja šviežios baltos grindys ir didelis granito salos suoliukas iš „Marable Slab House“. Ay Šviečia pakabukas, „Spence“ ir „Lyda“.

Anksčiau dirbusi devyniose savo renovacijose, Melissa yra įpratusi būti savo klientu, tačiau vis tiek mano, kad tai sudėtinga. „Aš myliu tiek daug skirtingų išvaizdų ir man tuos sprendimus priimti be galo sunku“, - sako ji. Šis projektas buvo nepaprastai greitas - reikėjo tik septynių savaičių planuoti, dokumentuoti ir gauti patvirtinimus prieš pradedant statybą.

Valgomasis Žemiau buvo pašalintos penkios sienos, kad būtų sukurta atvira gyvenamojo / valgomojo / virtuvės zona, tačiau projektas buvo vykdomas atsižvelgiant į esamą pastato pėdsaką. Meno kūrinys: „Tali Tali Pompey“ vaiduoklių dantenų medžiai ir šiuolaikiniai aborigenų kūriniai. Enoki 'cumulus' pakabukų žibintai (virš pietų stalo), „The Design Hunter“.

„Aš visada pradedu nuo idėjos“, - sako Melissa. "Kadangi kažkas nuolat lankosi internete, " Instagram "ir" Pinterest "bei skaito žurnalus, kilo daugybė idėjų, kaip patobulinti ir sujungti į darnų planą."

Vonios kambarys „Pietra Grey“ klinčių plytelės iš „Marble & Ceramic Corp“ yra drąsus pasirinkimas. Šis kambarys buvo išplėstas, kad tilptų dviguba tualetinė ir „Latis 1600“ vonia iš „Omvivo“.

Ji ir jos komanda pertvarkė esamą erdvę (pasinaudodami „Atitinkančio vystymosi patvirtinimo procesu“), pašalindami vidines sienas, norėdami sukurti atviro plano gyvenamąją, valgomojo ir virtuvės zoną apačioje, ir pridėdami stoglangius bei per dideles duris ir langus, kad maksimaliai padidintumėte natūralų apšvietimą. .

Kiemas Namo priekyje pritaikytas lauko dušas iš „Brooklyn Copper“ džiaugiasi šeimos namais iš maudymosi.

Viršutiniame aukšte buvo įrengtas pagrindinis apartamentų komplektas su įėjimo spinta, ensuite ir palmių spalvos balkonu, taip pat keturi miegamieji. "Viršuje viskas ramu, todėl mes pasirinkome prabangų vilnonį kilimą ir suprojektavome daug stalių, kad viską paslėptume."

Pagrindinis miegamasis Pagal užsakymą staliai ir lenktos paaukštintos sienos sukuria taikų prieglobstį. „Ay“ apšviestas pakabukas „Spence & Lyda“ užbaigia išvaizdą. Meno kūrinys: „ Entwine“ pateikė Martine Emdur, „Contemporary Limited Editions“.

Turėdamas trumpą laiko tarpą statyboms, didžiausias Melissos iššūkis buvo suderinti projektavimo dokumentus su statybos procesu. „Pačiame pastate buvo padaryta daugybė pakeitimų dėl projekto spartos“, - sako ji.

Studijų kampelis Žemutiniame aukšte buvo sukurtas protingas biuras ir biblioteka, iš kurios atsiveria pro individualiai suprojektuotas krėslų zonas ir lauko dušus.

"Kelis kartus persigalvojome dėl apatinio aukšto grindų, prieš pradėdami ruoštis vienkartinio epoksidinės dervos apdailai. Visi elementai, tokie kaip lenktos ir suplyšusios sienos, langų detalės ir stalių dirbiniai, buvo aptariami, keičiami ir baigti, kol darbas vyko. "Priimant sprendimus skrendant visada padidėja išlaidos", - priduria Melissa.

„Courtyard Glass“ durys veda į linksmą erdvę. „DCS“ kepsninė iš „Fisher & Paykel“ yra įmontuota ant suolelio, todėl ji taupo vietą.

Pakeliui buvo keletas netikėtumų, pavyzdžiui, kieme palaidota daug „lobių“, įskaitant seną krosnį. Melisa labiausiai myli pagrindinį miegamąjį. „Tai turbūt vienas ramiausių kambarių, kokį aš kada nors sukūriau, ir ten dažnai atsitraukiu su puodeliu arbatos ir knyga“, - sako ji. "Šeimos naudojama erdvė neabejotinai yra negabaritinė virtuvės sala. Tai vieta susiburti, susikalbėti, kartu pavalgyti ir pramogauti. Man tai reiškia šeima."

Išorė Fasadą dažo paryškinti „Dulux“ juodi ikrai, kontrastuojantys su medienos akcentais ir „Dogal“ marmurine danga iš „Surface Gallery“ priekinėje tvoroje.

Peržiūrėkite daugiau Melissos darbų „The Designory“.

Žymės:  Virtuvės Gyvenimas ir maitinimas Sija 

Įdomios Straipsniai

add